Podcast
BNNVARA

De Pitch Studio: Grootste comedy podcast van Nederland

foto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. De Pitch Studio: Grootste comedy podcast van Nederland

De nieuwe wekelijkse podcast De Pitch Studio trapt vandaag af met de eerste drie afleveringen. Wat kan je verwachten? Comedy, sketches, humor en een vleugje satire.

De podcast is een initiatief van BNNVARA, NPO Radio 2 en comedian Vera van Zelm, die samen met Roel Bloemen verantwoordelijk is voor het script. In totaal werken er 17 cabaretiers mee aan de podcast, waaronder Owen Schumacher, Tim en Wart Kamps en Niels van der Laan. De Pitch Studio is vanaf nu wekelijks op zaterdag te beluisteren op via nporadio2.nl, de NPO Luister app en alle andere podcastplatformen.

Quote

"Het werd tijd voor een podcast over podcasts, want er zijn tegenwoordig zoveel podcasts, dat je soms door de podcastbomen het podcastbos niet eens meer kan zien."

Initiatiefnemer Vera van Zelm

De Pitch Studio

In De Pitch Studio ben je getuige van een vergadering van drie werknemers van BNNVARA, gespeeld door Niels van der Laan, Vera van Zelm en Ruud Smulders. Tijdens deze vergadering beluisteren ze ingezonden podcasts en moeten ze besluiten welke podcast uiteindelijk gemaakt mag worden. In de komische podcast word je meegenomen in hun zoektocht naar de perfecte podcast. Lukt het zo om uiteindelijk overeenstemming te vinden in wat er gemaakt moet worden?

De cabaretiers die te horen zijn in De Pitch Studio zijn Owen Schumacher, Tim Kamps, Yora Rienstra, Christine de Boer, Roel Bloemen, Wart kamps, Sander van Opzeeland, Jennifer Evenhuis, Martijn Hillenius, Fuad Hassen, Yvonne van den Eerenbeemt, Kees van Amstel, Thomas Gast, Kiki Schippers, Vera van Zelm en Hanneke Drenth.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

#1 - Transparantie - De Pitch Studio

#2 - Positiviteit - De Pitch Studio

#3 - Leiderschap - De Pitch Studio

Ster advertentie
Ster advertentie