Podcast

Nieuwe aflevering van Bureau Sport Podcast: 'Erik Dijkstra is geen makkelijke man'

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe aflevering van Bureau Sport Podcast: 'Erik Dijkstra is geen makkelijke man'

In de Valentijnseditie van de Bureau Sport Podcast blijkt de liefde tussen Frank en Erik even bekoeld. Erik probeert tussen al zijn belangrijke werkzaamheden óók tijd te vinden om de podcast op te nemen en dat lukt maar matig..

Natuurlijk bespreken de mannen de dramatische interviews van Edwin van der Sar, AZ-aanvoerder Owen Wijndal en is er een openhartige bekentenis over de vriend van Jutta Leerdam. En tweevoudig Olympisch kampioen Nils van der Poel blijkt het trainingsschema van Frank Evenblij te hebben gekopieerd.

Verder live contact met de Olympische Spelen in China. Skiër Maarten Meiners heeft de afgelopen jaren alles zelf moeten organiseren, van sponsoren tot fysiotherapeuten, maar toch stond hij dit weekend in een heuse sneeuwstorm op de Chinese piste. Meiners ging eerder deze week nog door zijn rug en skiet voor zijn sponsor met een kaas op zijn hoofd, maar werd toch maar knap 18e. Kortom, een doorzetter pur sang.

Beluister hieronder de nieuwe aflevering:

#3 - “Erik Dijkstra is geen makkelijke man” - Bureau Sport Podcast

Alle soorten reacties zijn welkom via: bureausportpodcast@bnnvara.nl

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie