Podcast

Thomas Cammaert en Diederik Jekel zoeken uit: 'Wat is een soulmate?'

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Thomas Cammaert en Diederik Jekel zoeken uit: 'Wat is een soulmate?'

In een nieuwe aflevering van De Slimste Liefde behandelen Thomas Cammaert en Diederik Jekel het onderwerp 'Soulmates'. Beluister de aflevering hieronder.

In aflevering vier van De Slimste Liefde podcast behandelen Thomas en Diederik het thema ‘soulmates’. Wat is precies een soulmate? En bestaat er zoiets als de ware? Is er maar één soulmate voor mij of kan je in je leven meerdere soulmates tegenkomen? Hebben dieren ook een soulmate? En kunnen wij iets van de dieren leren? En wat hebben kreeften en de serie Friends hiermee te maken? In deze aflevering krijg je antwoord op al deze vragen.

Thomas en Diederik krijgen ook hulp van twee deskundigen. Hoogleraar in biologie Professor Liesbeth Sterck en fysioloog Professor Jan Hindrik Ravesloot.

#4 - Soulmates - De Slimste Liefde

De Slimste Liefde

Wetenschapsliefhebber Diederik Jekel en acteur Thomas Cammaert doorgronden de liefde met behulp van de wetenschap en de cultuur. Is het vinden van die grote liefde nu alleen een gevoelskwestie en puur geluk? Of valt het vinden van de ware ook wetenschappelijk te verklaren?

De eerste drie afleveringen zijn vanaf 14 februari te beluisteren. Daarna vindt je iedere maandag een nieuwe aflevering op NPO Radio 2 of in je favoriete podcastapp.

Ster advertentie
Ster advertentie