Podcast
BNNVARA

Lorenzo in shock in studentenhuis Lydi: ‘Het is hier gewoon een pleuriszooi’

foto: NPO
  1. Nieuwschevron right
  2. Lorenzo in shock in studentenhuis Lydi: ‘Het is hier gewoon een pleuriszooi’

In de laatste switch van All Inclusive volgen wij Leidenaren Lorenzo en Lydi. De één is hoteldirecteur, de ander student.

Waar wij in de eerste afleveringen de ruil volgden tussen gewichtheffer Cecily en DJ Ricardo, die zijn hele leven al in een rolstoel doorbrengt. En tussen sociaal-ondernemer Helma uit Huizen en voedselbankeigenaresse Elly uit Rotterdam Zevenkamp. Is het nu de beurt aan Lorenzo en Lydi.

Lorenzo is hoteldirecteur en staat graag op het podium met zijn alter-ego Christine Carrington. Hij houdt van glamour, rijdt rond in een oldtimer en kan niet tegen troep. Hij ruilt een dag van leven met biologiestudente Lydi. Zij woont in een studentenhuis met 15 andere studenten, studeert en drinkt graag biertjes met jaargenoten van haar studentenvereniging.

In het eerste deel van de ruil hoor je hoe Lorenzo zich onderdompelt bij deze studentenvereniging waar op dat moment een sportweek aan de gang is. En Lydi komt terecht in het grachtenpand waar Lorenzo woont en gaat in gesprek met zijn moeder, over de moeilijke jeugd van haar zoon.

#5 - Lydi en Lorenzo (deel 1)

In het tweede deel van de ruil neemt Lorenzo een kijkje in het studentenhuis van Lydi en is in shock over wat hij daar aantreft. Lydi ontmoet Lorenzo’s goede vriend Jan, waarmee ze een kijkje neemt in het alter-ego van Lorenzo: ‘Christine Carrington’.

#6 - Lydi en Lorenzo (deel 2)

De ander zien, jezelf zijn

Deze podcastserie is onderdeel van het project ‘De ander zien, jezelf zijn’. De hele maand mei staat de publieke omroep in het teken van diversiteit, racisme en discriminatie. Bij deze serie zijn presentatoren van verschillende omroepen betrokken. Deze wissel wordt begeleid door NPO Radio 5-presentator Henkjan Smits.

All Inclusive

Hoe zou het zijn als je één dag met iemand anders van leven mag ruilen? Die vraag wordt beantwoord in de podcast ‘All Inclusive’. We volgen steeds twee mensen, die op het oog veel van elkaar verschillen, met elkaar van leven. Wat zijn uiteindelijk de belangrijkste verschillen? En waarin komen ze juist met elkaar overeen? In deze podcast volgen we de ruil en komen we zo tot antwoord op die vragen. Luister ‘All Inclusive’ elke vrijdag via je favoriete podcast-app, nporadio2.nl/podcasts, de NPO Radio 2-app of de NPO Luister-app.

Ster advertentie
Ster advertentie