Podcast

Diederik Jekel en Thomas Cammaert komen met gloednieuwe podcast De Slimste Liefde

  1. Nieuwschevron right
  2. Diederik Jekel en Thomas Cammaert komen met gloednieuwe podcast De Slimste Liefde

Vanaf maandag beluister je de eerste drie afleveringen van de nieuwe podcast De Slimste Liefde bij NPO Radio 2. Wetenschapsliefhebber Diederik Jekel en acteur Thomas Cammaert duiken de liefde in met behulp van de wetenschap en cultuur.

In de podcast struikelen ze over hun eigen dilemma's in de liefde. "De liefde heeft me altijd gefascineerd. Soms was het begrip helemaal helder voor me en soms begreep ik er even helemaal niets van", zegt Thomas over het onderwerp. Diederik vraagt zich af of de wetenschap ook kan helpen met de liefde doorgronden. "Ik ben zelf net als ieder mens gefascineerd door liefde en heel misschien kunnen wetenschappelijke inzichten helpen om wat grote vragen te beantwoorden."

Naast hun eigen bevindingen laten ze verschillende deskundigen langs komen. Deze gasten proberen meer inzicht te brengen in de zes verschillende thema's. Op deze manier proberen Diederik en Thomas elke aflevering een antwoord te kunnen geven op de vraag: wat is nu romantiek en hoe word ik er beter in?

Luister vanaf 14 februari elke maandag naar De Slimste Liefde!

Deze Valentijnsdag op jouw koptelefoon

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie