Podcast

Nieuwe aflevering van De Bureau Sport Podcast: “Badr Hari gebruikte rellen om niet weer te hoeven verliezen”

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe aflevering van De Bureau Sport Podcast: “Badr Hari gebruikte rellen om niet weer te hoeven verliezen”

Het was een fantastisch sportweekend en dus is dertig minuten eigenlijk veel te kort voor Frank Evenblij, Erik Dijkstra én tot slaaf gemaakte montagespecialist Wouter Bouwman om al het sportnieuws te kunnen bespreken.

Frank Evenblij is deze week de Max Verstappen van Bureau Sport: Door autopech nam hij het sportweekend door op afstand. En dat terwijl hij zich zo had verheugd op de uitzending. Hij moest namelijk een mediarelletje uit de vorige Bureau Sport-uitzending rechtzetten, over Koen Verweij. Verder in het mediaoverzicht: een terugblik op alle gekkigheid in de klassieker, felicitaties voor én door Ronald Koeman, daaltips voor Wilco Kelderman en de acteercarrière van Henk ten Cate.

Kickboks-KO’s buiten de ring

Voor hét onderwerp van de week gingen de mannen echter naar het Belgische Hasselt. Daar liep een kickboksavond behoorlijk uit de hand nadat ‘supporters’ van Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek met elkaar op de vuist gingen. De mannen reconstrueren het incident, maar praten óók na over het gevecht. Het was de heren opgevallen dat de onrust voor Hari op een goed moment kwam. De vraag: kwam had Badr goed uit, of frustreerde hij zelf ook goed de wedstrijd?

Dat bespreken de mannen óók met de legendarische kickbokstrainer én oud-trainer van Hari Mike Passenier, met wie ze ook hun zorgen bespreken over de toekomst van dit soort evenementen. Wat hij van de zaak denkt, hoor je in deze fonkelnieuwe aflevering van Bureau Sport: De Podcast!

Luister hieronder naar een nieuwe aflevering:

#8 - "Badr Hari gebruikte rellen om niet weer te hoeven verliezen" - Bureau Sport Podcast

Alle soorten reacties zijn welkom via: bureausportpodcast@bnnvara.nl

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphoneof Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie