Podcast

Zo klinkt liefdesverdriet als Stephanie Struijk er muziek van maakt

  1. Nieuwschevron right
  2. Zo klinkt liefdesverdriet als Stephanie Struijk er muziek van maakt

In een nieuwe aflevering van Tekstuele Voorlichting praten Martine en Matthijn met singer-songwriter Stephanie Struijk.

"Oud verdriet komt vaak op onverwachtse momenten naar boven", vertelt Stephanie Struijk. Ze legt uit waarom ze het liedje Alsof Je Hier Nog Bent eerst niet op haar plaat wilde hebben en hoe het klonk toen ze het voor het eerst zong.

Tussen de rauwe herinneringen over het alleen-zijn door horen we haar lach ook vaak. Stephanie lijkt geboren met een gitaar op schoot, haar liedjes zijn kleine kunstwerkjes en samen vieren we het eenjarig bestaan van haar single Alsof Je Hier Nog Bent met een live-uitvoering vanaf de iets te hippe gele podcastbank.

Luister hieronder naar een nieuwe Tekstuele Voorlichting:

#5 - Zo klinkt liefdesverdriet als Stephanie Struijk er muziek van maakt (S05) - Tekstuele Voorlichting

Tekstuele Voorlichting

In deze podcast graaft NPO Radio 2-dj Martine ten Klooster met behulp van liedjesschrijver Matthijn Buwalda door een betekenisvolle songtekst. Ze nodigen de artiest erachter uit om te ontdekken uit welk hart de woorden komen en wat ze betekenen.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphoneof Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie