Podcast
BNNVARA

Luister naar de eerste drie afleveringen van de podcast De Brandstapel

  1. Nieuwschevron right
  2. Luister naar de eerste drie afleveringen van de podcast De Brandstapel

De Brandstapel is een psychologische horrorserie van BNNVARA voor NPO Radio 2.

In deze 8D-audioervaring neemt Leila (Nora Akachar) je mee naar haar geboortedorp Laekenberg. Daar is niks meer zoals het was: mislukte oogsten hebben gezorgd voor een uitbarsting van populisme, vrouwenhaat en massahysterie. Tuimel in een wereld waar burgemeester en burgers elkaar letterlijk de tent uitvechten, waar er maar één vonkje nodig is om het hele kruitvat te doen ontploffen. En waar Leila misschien dat ene vonkje kan zijn.

Hanneke Hendrix (maker van de podcast): "Deze podcast is een bingewatch-serie voor je oren! Ik ben ontzettend trots op deze podcast met geweldige acteurs. We hebben weken gesleuteld aan de 8D-vormgeving waardoor ‘De Branstapel’ supperrealistisch klinkt. Zet je koptelefoon op en dit horrelverhaal speelt zich om je heen af. Pas wel op met luisteren op de fiets; straks beland je van schrik nog in de berm."

Luister hieronder naar de eerste drie afleveringen:

#1 - De Brandstapel - De Brandstapel

#2 - Het gaat altijd over de moeder - De Brandstapel

#3 - De onbevlekte ontvangenis - De Brandstapel

LET OP: Voor de ultieme luisterervaring raden we je aan deze podcast te beluisteren met een koptelefoon op!

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie