Podcast

Hoe kun je popmuziek combineren met de christelijke geloofsovertuiging?

foto: Rogier Pelgrim
  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe kun je popmuziek combineren met de christelijke geloofsovertuiging?

In deze bonusaflevering gaat Rogier Pelgrim in gesprek met drie luisteraars. Hij spreekt ze over hun ervaringen met de christelijke geloofsovertuiging en de popmuziek.

Pelgrim spreekt Arendine, die als tiener een hele collectie CD’s uit een rijdende auto gooide. Ook praat hij met Danny, die in de christelijke wereld positieve lezingen over popmuziek ging houden. In deze podcast komt ook de bevindelijk gereformeerde Leonard aan het woord. Hij houdt erg van popmuziek, maar vindt dat erg lastig te combineren met zijn geloofsovertuiging.

#8 - Bonusaflevering - Het stemmetje - Rock My Soul

Rock My Soul

In de podcast Rock My Soul onderzoekt Rogier Pelgrim de haat-liefdeverhouding tussen geloof en popmuziek. In christelijke kringen werd Rock-'n-Roll nogal eens met de duivel geassocieerd. Hoe komt dat toch? Tegelijkertijd zijn er eigenlijk best veel hits die over God gaan. Hoe zit dat dan?

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je IPhone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie