Podcast
BNNVARA

Bureau Sport Podcast: 'Ik hoop dat Wout dit jaar een grote Klassieker wint'

foto: Fotograaf: Marcel van Hoorn
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport Podcast: 'Ik hoop dat Wout dit jaar een grote Klassieker wint'

Voor de mannen van Bureau Sport was er dit weekend maar één ding écht van belang: het Wereldkampioenschap Veldrijden in Hoogerheide dit weekend. De mannen genoten van schitterende strijd tussen Van der Poel en Van Aert. In deze aflevering van de Bureau Sport Podcast alles wat je wel én niet wil weten over het sportevenement.

In de podcast neemt Erik ons mee in zijn bezoek aan de cross. Volgens hem moet iedereen zelf eens een cross bezoeken. Vanwege de snelheid, de dynamiek, de sfeer maar zeker ook vanwege de schitterende strijd tussen Van Aert en Van der Poel. Waar de mannen vroeger een lichte aversie hadden tegen Van Aert, zijn ze inmiddels fan van hem. Van Erik Dijkstra mag Van Aert zelfs De Ronde van Vlaanderen of Parijs-Roubaix winnen. Uiteraard bleef ook de vrouwenkoers en de schitterende gouden medaille van Fem van Empel niet onbesproken. De mannen hadden met name een nieuwe Vlaamse superster op het oog.

Negen minuten blessuretijd

Natuurlijk keken de mannen ook andere eredivisievoetbal. De strijd bovenin bleef ook niet onbesproken. Iedere week is er een andere morele winnaar van de week, en deze week is – ondanks Feyenoord-PSV - Ajax aan de beurt. Wat volgens Frank Evenblij de Rotterdammers moreel geen goed doet, is de versie van I Will Survive die na iedere treffer door het stadion schalt. Wat zijn probleem is met de goaltune van Feyenoord, hoor je in de podcast.

Dat, tranen van Irene Schouten, de comeback van Sjinkie Knegt, de laatste roddels uit de shorttrackwereld én een vreselijke mystery guest hoor je nu in een hagelfonkelnieuwe aflevering van Bureau Sport: De Podcast!

Luister de Bureau Sport Podcast nu in jouw favoriete podcastapp!

#5 - "Ik hoop dat Wout dit jaar een hele grote Klassieker wint" (S02) - Bureau Sport Podcast

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie