Podcast

Hier beluister je alle podcasts van NPO Radio 2

foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Hier beluister je alle podcasts van NPO Radio 2

In de Week van de Podcast zetten we de podcasts van NPO Radio 2 in het zonnetje. Want ook buiten de reguliere uitzendingen valt er genoeg te beluisteren. Hier beluister je ze!

Benieuwd naar het podcast-aanbod van NPO Radio 2? Hier vind je het complete overzicht van alle reeksen en afleveringen. Gelijk beginnen met luisteren? Download dan de gratis NPO Radio 2 app!

NPO Luister

Wil jij nog meer podcasts van de NPO uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je iPhone of Android telefoon.

Daarnaast zijn de podcasts van NPO Radio 2 te beluisteren op alle grote podcast-apps, zoals Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

Win een koptelefoon

Tijdens de Week van de Podcast geven we exclusieve NPO-koptelefoons weg. Wat moet je doen om kans te maken? Klik hier en vertel ons over je favoriete podcast van NPO Radio 2!

NPO Podcastevent

Op zondag 10 oktober vindt het NPO Podcastevent plaats in TivoliVredenburg in Utrecht. Hier kan je live-opnames bijwonen van allerlei NPO-podcasts. Namens NPO Radio 2 zijn De Keiharde Pödcast en Op Z'n Kop aanwezig. Klik hier voor kaarten voor het event!

Ster advertentie
Ster advertentie