Podcast

Henkjan Smits heeft felle kritiek op Adele in nieuwe Off the Record podcast

foto: Off the Record (BNNVARA)
  1. Nieuwschevron right
  2. Henkjan Smits heeft felle kritiek op Adele in nieuwe Off the Record podcast

Afgelopen vrijdag zou Adele beginnen aan haar concertreeks in Las Vegas, maar de zangeres verscheen huilend op haar Instagrampagina. Het zou niet lukken om de shows op tijd af te krijgen, onder andere vanwege corona.

Henkjan Smits noemt het schandalig dat Adele de concertreeks last-minute af heeft gezegd. "Ik vind dat als je 6 ton per avond verdient om dan te zeggen: we zijn niet klaar, terwijl mensen van heinde en verre komen, vliegtickets hebben gekocht vol vliegschaamte om naar Las Vegas te gaan en een kaartje hebben die op de eerste rang 10.000 dollar kosten... Nou, dan ben je geen knip voor de neus waard, hoe goed je ook kan zingen."

Podiumangst

Er gaan ook andere verhalen rond over Adele, namelijk dat ze ruzie zou hebben met haar decorontwerpster. Al is dat voor Henkjan nog steeds geen reden om de concerten niet door te laten gaan. "Dan denk ik nog steeds verman jezelf." Nance neemt het voor de zangeres op door te benoemen dat ze heel erg veel last heeft van podiumangst. "Het schijnt dat ze echt 2 tellen voordat ze op moet nog het liefst 3 bakjes vol spuugt. [...] Uiteindelijk gaat ze het ook wel doen, alleen het is nu een beetje een smoesjesverhaal."

Beluister de podcast

Bekijk de podcast

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Off The Record

Deze en andere onderwerpen hoor je in de nieuwste aflevering van Off the Record. Hierin bespreekt Giel Beelen de roddels, intriges en belangrijkste nieuwtjes uit de muziekindustrie. Dat doet hij wekelijks samen met zangeres en presentatrice Nance Coolen en presentator voor Omroep MAX & NPO Radio 5 én oud Idols-jurylid Henkjan Smits. Ook schuift er wekelijks een gast bij het drietal aan. Deze week is dat zangeres Rachèl Louise.

Ster advertentie
Ster advertentie