Podcast
EO

Roel van Velzen: 'Ik was te laf om in het Nederlands te zingen’

foto: EO
  1. Nieuwschevron right
  2. Roel van Velzen: 'Ik was te laf om in het Nederlands te zingen’

In een nieuwe aflevering van Tekstuele Voorlichting praat Martine ten Klooster met Roel van Velzen.

"Ik moest aan de bak met mezelf”, vertelt Roel van Velzen. Luidkeels zingt hij dat de onderste steen naar boven moet. Martine graaft samen met hem door zijn songteksten en zo ontdekken ze dat hij stiekem al veel langer voelde dat er iets moest veranderen in zijn leven. “Maar ik kon nooit die diepere laag aanraken.” Tot zijn vader overleed, hij door een scheiding ging en veertig werd.

Luister hieronder naar de nieuwe aflevering:

#3 - VANVELZEN: ‘Ik was te LAF om in het NEDERLANDS te zingen’ (S07) - Tekstuele Voorlichting

Tekstuele Voorlichting

In deze podcast duikt NPO Radio 2-dj Martine ten Klooster in een betekenisvolle songtekst. Waarom raakt iets en welk verhaal zit erachter? In gesprek met de artiest kom je tot de antwoorden. Soms intiem, soms ontroerend, soms luchtig en soms vol gezelligheid. Altijd met nieuwsgierigheid, liefde voor muziek, oprechte interesse en jouw input.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie