Podcast
BNNVARA

Bureau Sport Podcast: “Van der Sar had niet moeten zeggen dat hij ‘op’ is”

foto: Fotograaf: Maurice van Steenfoto: Fotograaf: Maurice van Steen
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport Podcast: “Van der Sar had niet moeten zeggen dat hij ‘op’ is”

Een bijzondere Bureau Sport Podcast: eenmalig doken Britt, Frank en Erik op dinsdag de studio in, in plaats van de eeuwige maandag. Daardoor bevonden de sportkrantjes zich binnen handbereik, en konden de heren het laatste nieuws uit de sportkaternen ook meenemen in de aflevering.

Want dinsdagmorgen verscheen plotseling het nieuws dat Ajax-directeur Edwin van der Sar terugtreedt als directeur. De mannen zijn het er niet helemaal overeens wat ervan te vinden: is het nou een goeie beslissing, of een slap statement? Discussie in de podcast! Discussie was er ook over Steven Berghuis. Hoe zat het precies met de klap die hij uitdeelde na de wedstrijd tegen Twente? De heren horen verschillende verhalen en bellen met een ooggtuige.

Duitsland en Brabant

Het was sowieso een druk voetbalweekend vol bizarre ontknopingen. Frank Evenblij is ziek van de nederlaag tegen VVV-Venlo, maar Erik Dijkstra heeft genoten van het competitieslot in Duitsland. Dortmund werd geen kampioen, en de manier waarop de supporters van de club daarmee om zijn gegaan verdient een compliment en is ook een leermoment voor veel andere grote clubs.

Natuurlijk vergeet Bureau Sport ook in zo’n beladen voetbalweekend de andere sporten niet. Zo is er een ode aan het basketbal, waar het publiek zowel in Nederland als in Amerika op een fantastische finale wordt getrakeerd. En natuurlijk werd ook gekeken naar de laatste Giroweek, en de Premier League of Darts-finale. En tot slot is er helaas ook teleurstelling: de Nederlandse tennissers, die de laatste maanden goed in een revival waren beland, zijn slecht begonnen aan Roland Garros. Dat alles, de tattoo van Erik Dijkstra en een vreselijk slechte mystery guest in een hagelfonkelnieuwe aflevering van Bureau Sport: De Podcast. Nu in je podcast-app!

#20 - "Van der Sar had niet moeten zeggen dat hij ‘op’ is" (S02) - Bureau Sport Podcast

Luister de Bureau Sport Podcast nu in jouw favoriete podcastapp! Reageren op deze podcast? Dat kan! Stuur jouw reactie – het liefst volgens het aloude Hamburgermodel – naar bureausportpodcast@bnnvara.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie