Podcast
PowNed

Nielson in 30 MINUTEN RAUW: 'Ik ben een mens, ik maak gewoon fouten'

foto: PowNed
  1. Nieuwschevron right
  2. Nielson in 30 MINUTEN RAUW: 'Ik ben een mens, ik maak gewoon fouten'

In de vijfde aflevering van het nieuwe seizoen van 30 MINUTEN RAUW gaat Ruud de Wild in gesprek met singer-songwriter Nielson over Beste Zangers, jezelf zijn en zijn optreden in de talkshow van Beau van Erven Dorens.

Van bekende muzikant naar 'Nederlandse wereldster'. Zijn deelname aan Beste Zangers heeft Nielson een hoop nieuwe fans opgeleverd, maar hij kan nog altijd boodschappen doen zonder belaagd te worden door een horde dolenthousiaste fans. "Ik vond het bij Wie Is De Mol erger", vertelt hij tegen Ruud. "Alleen daar is het van kortere duur, dat wel, omdat het om een spelletje gaat. Dus Beste Zangers is wel intenser geweest, omdat je natuurlijk wel heel veel hebt gedeeld van jezelf."

Beau

Het programma was niet de laatste keer dat Nielson zich blootgaf. Onlangs schoof hij aan in de talkshow van Beau van Erven Dorens, waar hij werd gevraagd naar zijn vreemdgaan. Volgens Nielson was dat onderwerp niet echt een keuze. "Ik heb dit niet gedeeld, dit is naar buiten gebracht door andere mensen. En dan kun je inderdaad kiezen of je erop gaat reageren, dus dat is dan denk ik eerder de vraag. In eerste instantie heb ik dat niet gedaan, heb ik vooral ook van mijn vrouw laten afhangen want ik vond dat er wel iets van haar mocht blijven in dat hele verhaal."

De zanger zou mensen het liefst zeggen dat zij zich er niet mee moeten bemoeien. "En ik zeg het ook wel, maar in nettere bewoordingen. En ik begrijp de interesse, omdat ik nu eenmaal doe wat ik doe, is dat een soort ding. Want als ik gewoon, weet ik veel, boer was geweest, dan was dat helemaal geen nieuws geweest."

Uiteindelijk besloot hij toch over zijn ontrouw te vertellen bij Beau. "Misschien heeft het ook wel iets van: kom maar op dan", vertelt hij. "Ik ben een mens, ik maak gewoon fouten."

#5 - 30 MINUTEN RAUW met Nielson (S10) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

30 MINUTEN RAUW

Ruud de Wild stelt 30 minuten lang vlijmscherpe vragen aan een bijzonder persoon. De wekker wordt gezet, er wordt geen vraag geschuwd en het resultaat hoor je ongecensureerd in 30 MINUTEN RAUW.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie