Podcast
BNNVARA

Nieuwe aflevering van De Bureau Sport Podcast: Over Tyson Fury, Annemiek van Vleuten en Bryan Roy

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe aflevering van De Bureau Sport Podcast: Over Tyson Fury, Annemiek van Vleuten en Bryan Roy

Het was weer een bomvol sportweekend, vol mooie sportmomenten, en dus zitten Wouter Bouwman en Erik Dijkstra weer in de studio om hun visie op het laatste sportnieuws te delen. Het moment dat Wouter Bouwman echter het meest was bijgebleven, was een negatief moment.

Paris Saint Germain werd namelijk kampioen van Frankrijk, en dat stond Wouter Bouwman totaal niet aan. Vreugde bleef op én langs het veld uit, en de heren van de Bureau Sport Podcast vonden dat veelzeggend. Enthousiaster werden ze van Tyson ‘The Gypsy King’ Fury, die in een vol Wembley Stadium zijn wereldtitels wist te behouden. De heren van Bureau Sport hebben het verder over de Laureus Award, de meest prestigieuze sportaward ter wereld. Die prijs ging naar Max Verstappen, maar was dat wel terecht, gezien de manier waarop hij aan het einde van het seizoen de titel verdiende? Erik en Wouter leven erg mee met Lewis Hamilton, die dat incident nooit te boven lijkt te zijn gekomen.

Onvergetelijk wielerweekend

Het was verder een onvergetelijk wielerweekend. Annemiek van Vleuten won Luik-Bastenaken-Luik en vertelde na de wedstrijd waarom zij op zo’n late leeftijd nog zo goed is. Bij de mannen werd de wedstrijd ontsierd door een enorme valpartij, en dus werd vandaag door Thijs Zonneveld gepleit voor een ‘safety car’ bij dit soort grote valpartijen. Waarom de mannen daar niet voor zijn, vertellen ze deze week in een gloednieuwe uitzending van de Bureau Sport Podcast.

Luister hieronder:

#13 - "Paris Saint Germain: kutclub." - Bureau Sport Podcast

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie