Op Weg Naar De Finale

LIVEBLOG: DAG 4

  1. Nieuwschevron right
  2. LIVEBLOG: DAG 4

Het is vandaag dé grote dag! De dag van de halve finale van OG3NE! Hoe ging het bij de jury repetities gisteren en zijn ze helemaal klaar voor vanavond? Volg hier alle hoogtepunten van dag 4 ‘Op weg naar de finale’. Natuurlijk gaan de meiden van OG3NE ook weer een uurtje radio maken, dus zet je radio lekker hard op NPO Radio 2.

11.54 uur OG3NE ontroerd door videoboodschap​

Bart heeft wederom een hele mooie verassing voor de meiden van OG3NE! Een persoonlijke boodschap van hun coach Marco, vriendjes, familie en nog meer belangrijke mensen in hun leven. Heel Nederland wenst OG3NE heel veel succes vanavond in de halve finale. De meiden inclusief Bart zijn ontroerd door alle lieve woorden.

11.42 uur Doe mee aan de #OG3NEsingalong

De OG3NE Sing Along is in volle gang! En je ziet het...jij kunt nog steeds meedoen, want we missen nog een deel van het nummer! Pak je telefoon en film jezelf terwijl je Lights and Shadows playbackt. Upload je video op je Facebookpagina, Instagram of Twitter met de hashtag #OG3NEsingalong.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

En natuurlijk doen ook de vriendjes van de meiden mee!

10.49 UUr Carlo boszhard ligt al op de grond van de spanning

“Alles is perfect bij de dames. Ze hebben talent en passie! Als ze niet in de finale zitten heb ik een trauma.”

Bart belt met Carlo Boszhard over het Songfestival

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


​10.38 UUR De vriendjes van OG3NE in de studio

Ze hebben de meiden even moeten missen, maar wat zijn ze mega trots op hun vriendinnen. Gisteren kwamen ook de vriendjes Ergin (Lisa), Rory (Shelley), Stan (Amy) aan in Kiev.

10.23 UUR Daniel Dekker voelt dat het goed komt

Daniel Dekker was in de studio om te praten over het Songfestival. Hij weet zeker dat de meiden het super goed gaan doen. OG3NE is vanavond als zesde aan de beurt in de tweede halve final. Wil jij ook weten hoe ze het gaan doen? Kijk vanavond vanaf 21.00 uur naar NPO1.

“Vanavond ga ik met een gerust gevoel in de green room zitten.”

9.42 UUR Bart valt binnen bij de Belgische radio

Bart ging op bezoek bij de Belgische radio om OG3NE te promoten. Hij sloot een pact met Peter van de Veire de presentator van de ochtendshow en commentator van het EFS. De deal is… wij stemmen op België en jullie op OG3NE. Peter was zeer onder de indruk van de meiden en vooral hun outfitjes “Ooh, die meiden zien er schitterend uit. Met al die sterekkes op het lichaam. schitterend! Dat zie ik graag haha.”​

Hebben we een pact met België?

Ster advertentie
Ster advertentie