Op Weg Naar De Finale

Op Weg Naar De Finale: Uitzending 5

  1. Nieuwschevron right
  2. Op Weg Naar De Finale: Uitzending 5

Rob Stenders doet verslag vanaf het Eurovisie Songfestival. Volg hier alles wat er in de uitzending gebeurt! #TeamDouwe

We zijn nog steeds in The Bar van Douwe Bob en in opperbeste stemming, want het ziet er positief uit voor Nederland!

In de Engelse krant Metro stond een heel stuk over hoe Douwe Bob misschien wel de wereld gaat veroveren. Zijn nummer valt in elk geval positief op tussen de inzendingen van de andere landen en zou het bij bijvoorbeeld Amerikanen goed kunnen doen.

Jeroen is de personal trainer van Douwe Bob. Hij zorgt ervoor dat Douwe iedere avond op tijd naar bed gaat, weer fit opstaat en niet uitgeput raakt.

Naast personal trainer is Jeroen ook zanger! Natuurlijk geven we hem wat airplay. De man is kickboxer, daar wil je geen ruzie mee!

Ondertussen probeert Caroline om 'Slow Down' ook op buitenlandse radiostations te krijgen. België, Italië, Frankrijk en Duitsland gingen makkelijk, maar het vijfde land is lastig. Er hangt veel vanaf, want als het niet lukt moet Caro het huis van Rob schoonmaken. Dan maar wildbellen en proberen om een verdrag te sluiten met Oekraïne!

Inmiddels is ook het fenomeen himself ontwaakt en naar The Bar toegekomen. Buiten kreeg Douwe Bob nog even een cadeautje van een Zweedse fan.

Wat gaat er een dag voor de finale zoal om in 't kopke van bobke? Hij is in elk geval erg blij dat Laura, de deelneemster voor België, ook door is:

Er komen veel vragen voor Douwe Bob binnen. Wie is bijvoorbeeld toch die naakte vrouw die hij op zijn arm getatoeëerd heeft?

We belden eerder deze week al even met de moeder van Douwe, maar ook de moeder van Rob wil Douwe even succes wensen.

Dat komt mooi uit, want zo kon Rob zijn moeder gelijk even vragen hoe die ene band ook alweer heet:

Ook Cornald Maas is aangeschoven. Heeft hij deze Songfestival-gekte ooit al eens zo meegemaakt? Hoe komt Douwe Bob aan de derde startpositie en waarom is dit nadelig?

En natuurlijk doen we ook weer de Wat Weet Cornald Niet-Quiz!

Op het nippertje, en met een beetje hulp van Wouter van der Goes, is het Caroline gelukt om een deal te sluiten met een DJ van een Zwitsers radiostation. Patricia, een Nederlandse radiomaker die drie jaar geleden naar Zürich is verhuisd, gaat vanavond 'Slow Down' draaien op de Zwitserse radio!

Wil je niets missen van Douwe Bob op het Eurovisie Songfestival? Volg dan #TeamDouwe op Facebook of Twitter, of ga naar de website van het Songfestival.

Ster advertentie
Ster advertentie