Op Weg Naar De Finale

Op Weg Naar De Finale: Uitzending 3

  1. Nieuwschevron right
  2. Op Weg Naar De Finale: Uitzending 3

Rob Stenders doet vanaf maandag 9 mei verslag vanaf het Eurovisie Songfestival. Volg hier alles wat er in de uitzending gebeurt! #TeamDouwe

Hij heeft het geflikt!!! Douwe Bob is door naar de Finale van het Eurovisie Songfestival, dus we blijven nog even hangen in The Bar van Douwe Bob!

Nu moeten we Douwe natuurlijk ook in andere landen promoten! Caroline was gister op de Franse radio te horen om daar Douwe aan de man te brengen. Oui oui!

Douwe was alweer vroeg in het pand. Eerst om even bij Giel langs te gaan, die vanuit de kelder van The Bar zijn uitzending voor 3FM deed, en daarna om de geweldige halve finale met Rob te bespreken.

Douwe kreeg gister geen enkele wanklank. Iedereen was enthousiast. Hoe ervaarde hij het hele circus? "Als kwajongens op een schooluitje".

Quote

Ik heb het één keer teruggezien. Het klonk wel goed eigenlijk.

Douwe Bob in The Bar

Natuurlijk moest er nog even geproost worden en was er taart!

Douwe heeft alle tijd om even met Rob de post door te nemen en vragen van luisteraars te beantwoorden. Wat is bijvoorbeeld zijn absolute Songfestival classic?

It's a reunion and it feels so good! Giel deed zijn Ochtendshow vanuit de kelder, maar schuift nu ook even aan bij Rob. Douwe is in zijn programma De Beste Singer-Songwriter ontdekt, hoe trots is Giel?

Het Songfestival is voor Giel en Rob beide toch een beetje onbekend terrein, maar hoe ervaarden zij de Halve Finale?

We belden even met Ruud de Wild. Hij zit namens Nederland in de vakjury van het Songfestival:

Jan Smit is inmiddels ook in The Bar. We kregen wat vragen binnen over zijn positieve manier van commentaar geven op de Halve Finale.

Ook Cornald Maas was naar The Bar gekomen, zij het in lichte paniek:

Hoe is Douwe Bob eigenlijk de inzending voor Nederland geworden? Jan en Cornald vertellen hoe het ging:

We speelden de derde editie van de Wat Weet Cornald Niet-Quiz! Niet veel, zo blijkt:

Quote

We zijn elke vorm van objectiviteit compleet verloren.

Rob Stenders (Songfestival-fan)

Caroline is ondertussen lekker bezig met het promoten van Douwe op de buitenlandse radio. Na België en Frankrijk is het de beurt aan Duitsland, maar wat blijkt? "We already play your song on the radio!"

Wil je niets missen van Douwe Bob op het Eurovisie Songfestival? Volg dan #TeamDouwe op Facebook of Twitter, of ga naar de website van het Songfestival.

Ster advertentie
Ster advertentie