Op Weg Naar De Finale

Showbizzkenners bespreken kansen Waylon

  1. Nieuwschevron right
  2. Showbizzkenners bespreken kansen Waylon

We zijn begonnen met uitzenden vanaf het Songfestival in Lissabon! Bart volgt Waylon deze week op de voet en houdt je in zijn programma 'Op Weg Naar De Finale!' op de hoogte van het laatste songfestivalnieuws.

Goede kansen

Showbizzkenners Aran Bade (RTL Boulevard) en Koos van Plateringen (Shownieuws) zijn bij Bart in de studio om de kansen van Waylon te bespreken. Aran weet het zeker: een finaleplek moet lukken voor de zanger. “We staan gewoon in de finale. Volgens de bookmakers staan we op de zesde of zevende plek van de achttien landen”, vertelt hij aan Bart. De act is nog niet helemaal af, maar volgens Bade straalt Waylon uit dat het goed gaat komen: “Hij was op de rode loper gisteren heel relaxed. Hij legde goed uit wat de boodschap is van zijn nummer ‘Outlaw In Em’. Ik denk dat de finale gewoon gehaald wordt.”

Foto: Showbizzkenners Koos van Plateringen en Aran Bade bij Bart in de studio

Geen uitgemaakte zaak

Voor Shownieuws-verslaggever Koos is het nog geen uitgemaakte zaak dat we de finale halen: “Het is heel erg spannend. Ik hoop het wel. Hij heeft zo veel uitstraling." Als Waylon zaterdag het podium mag betreden in de finale, is een goede eindnotering volgens hem wel mogelijk: "Tussen de tien en vijftien moet dan lukken."

Beluister het gesprek hier terug:

Hoe schatten Koos en Aran de kansen van Waylon in?

Douze points van Cornald Maas

Hij is meer dan een songfestivalkenner, maar we kunnen tijdens het Europese muziekspektakel niet om de expertise van Cornald Maas heen. Hij weet als geen ander wie kans maken op de titel en is dan ook meer dan welkom bij Bart in de studio. Maas denkt wel te weten welke landen dit jaar een lading douze points van de jury's in de wacht gaan slepen. Benieuwd naar zijn favorieten? Bekijk het hier:

Op Weg Naar De Finale!
DJ: Bart Arens
​Elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie