Programma

Wat als we nooit meer terug kunnen gaan naar hoe het was?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat als we nooit meer terug kunnen gaan naar hoe het was?

In de NPO Radio 2 podcast 'En Toen Werd Het Stil' volgt Stefan Stasse een groepje Nederlanders in de coronacrisis. Van het één op het andere moment veranderde hun werkelijkheid compleet.

De afgelopen weken stonden in het teken van uitbreiden van ons sociale leven. Maar de rek lijkt op, veel meer versoepeling is onmogelijk. Tenminste, zolang er geen vaccin is. De vraag dringt zich op: wat als we nooit meer terug kunnen gaan naar hoe het was? Wat als dit is wat het is?

Beluister hieronder aflevering 17 van de podcast 'En Toen Werd Het Stil':

#17 - Is dit alles, wat er is? - En Toen Werd Het Stil

EN TOEN WERD HET STIL

We zitten middenin een unieke situatie. COVID-19 zorgt voor een verstilde bubbel in de wereldgeschiedenis. Hoe verandert dit de gedachtes over onszelf en de dingen om ons heen? Onze wereld is snel. Sneller dan ooit. Meer tempo! Beter! Efficiënter! Het mag nooit stoppen. Kan iemand een keer op pauze drukken? Een compleet absurd idee, natuurlijk. Tot maart 2020. Toen werd het stil. En nu? In deze podcast volgt Stefan Stasse tien weken lang een groepje Nederlanders. Ze zijn totaal verschillend, maar hebben sinds kort één ding gemeen: van het één op het andere moment veranderde hun werkelijkheid compleet. Net als die van jou. En mij. Elke aflevering staan we stil bij iets, omdat het stil werd.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie