Programma

Son Mieux pakt TopSong met het verslavende Can't Get Enough

  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux pakt TopSong met het verslavende Can't Get Enough

Met het aanstekelijke Can't Get Enough levert Son Mieux een uitstekende soundtrack voor de zomer. De band uit Den Haag pakt er deze week de TopSong mee.

Het is een goede week voor Son Mieux: de band mag niet alleen optreden als huisband in het dagelijkse programma NOS Studio Tokio rond de Olympische Spelen, maar pakt ook nog eens de TopSong op NPO Radio 2. Het catchy geluid van Can't Get Enough zorgt ervoor dat de single van de band uit Den Haag net zo verslavend is als de titel doet vermoeden. Het nummer is afkomstig van The Mustard Seed pt. II, het vervolg op het album dat de groep in mei uitbracht.

Corné Klijn verraste frontman Camiel Meiresonne met de mededeling dat hij met Son Mieux de nieuwe TopSong te pakken heeft. "Die song is net twee dagen uit, doe even normaal", reageert de zanger. "Je maakt onze week nog mooier."

Europese tour

Na deze drukke week is er geen tijd voor Son Mieux om rustig aan te gaan doen. "We zijn nu naar de conclusie toe aan het werken", vertelt Meiresonne over het aankomende tweede deel van The Mustard Seed. Ter ondersteuning van de release van ​het album gaat Son Mieux dit najaar op tournee door Europa. De band treedt in oktober en november op in steden als Londen, Hamburg, Wenen en Zürich.

Volg de TopSong-playlist op Spotify:

Wil je Can't Get Enough of de TopSongs uit het verleden luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

​Foto: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie