Programma

De cast van The Passion 2018

  1. Nieuwschevron right
  2. De cast van The Passion 2018

Een deel van de cast van The Passion is bekendgemaakt.

Goed geraden

Tijdens een livestream op de facebookpagina van The Passion konden fans raden welke acteurs en actrices dit jaar de iconische rollen vertolken in het jaarlijks terugkerende evenement. Zo werd onthuld dat Tommie Christiaan Jezus speelt en dat Glennis Grace in de huid van Maria kruipt. Zanger Jeangu Macrooy vertolkt de rol van Judas, rapper Brainpower speelt discipel Petrus en Bert van Leeuwen is de verslaggever tijdens het evenement.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pilatus

NPO Radio 2-dj's Paul Rabbering en Frank van 't Hof lopen in The Passion mee als discipelen. In de talkshow Jinek werd woensdagavond bekendgemaakt dat Arjan Ederveen dit jaar de rol van Pilatus op zich neemt. De rol van de verteller wordt op een later tijdstip onthuld. Muziekproducer en liedjesschrijver Eric van Tijn werkte mee aan de liedselectie.

Live op tv en radio

The Passion wordt, zoals gebruikelijk, op Witte Donderdag uitgezonden. Het evenement vindt dit jaar op 29 maart plaats in de Bijlmer. NPO Radio 2 zendt The Passion op Witte Donderdag tussen 18.00 en 22.00 uur uit in een gezamenlijke uitzending van de EO en KRO-NCRV, gepresenteerd door Wouter van der Goes. Henk van Steeg doet verslag. De televisieuitzending is te volgen op NPO 1.

Ster advertentie
Ster advertentie