Programma

Vanavond te horen op NPO Radio 2: Festival van het gebroken hart

foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Vanavond te horen op NPO Radio 2: Festival van het gebroken hart

Viel jouw Valentijnsdag dit jaar vies tegen? Zat je alleen thuis met een gebroken hart op de bank en voelde je je belabberd? Geen paniek, want na een jaar afwezigheid keert het Festival van het gebroken hart terug! Een festival van KRO-NCRV zowel fysiek als op NPO Radio 2 waar luisteraars samen met Stefan Stasse op donderdag 10 maart alsnog samen het gebroken hart vieren.

KRO-NCRV presenteert dit unieke evenement op donderdag 10 maart 2022 vanuit het stralende Zonnehuis in Amsterdam. Met elkaar omarmen we jouw liefdesverdriet tijdens dit live spektakel en waarschijnlijk weer jouw eerste festival, gepresenteerd door Stefan Stasse. Ook Emmely de Wilt is onderdeel van de show. Natuurlijk kan je als luisteraar ook via radio meegenieten.

Samen de liefde vieren
Liefdesverdriet is nog nooit zo mooi geweest en wie weet biedt deze dag jou misschien een beetje troost. We zijn ten slotte met elkaar. Met hartverscheurende muziek, cabaret, toevallige ontmoetingen en harde smart proberen we samen die draaikolk van liefdesverdriet te omarmen.

Artiesten:

- Ruben Hein
- Nona
- Blackbird
- Frédérique Spigt
- Komodo

Gasten:

- Stijn v Vliet & Jasper Demollin (Camping de Liefde/ Zelfhulpboekenclub)
- Alain Caron (onze Franse chef-kok)
- Sofie van den Enk (presentatrice)
- Michelle Schimscheimer (schrijfster, humoriste en cabaretière)

Festival van het gebroken hart
Het Festival van het Gebroken hart is op donderdag 10 maart van 19.30 t/m 22.30 uur live vanuit het Zonnehuis in Amsterdam en live te horen op NPO Radio 2 in het programma Wout2Day en de Staat van Stasse.Ster advertentie
Ster advertentie