Programma

Jamie Lawson bij Roodshow

  1. Nieuwschevron right
  2. Jamie Lawson bij Roodshow

Jamie Lawson scoort dit jaar een dikke hit met zijn nummer 'I Wasn't Expecting That'. Hij is te gast bij de Roodshow om het nummer live te spelen.

Huilie, huilie

Jamie Lawson is de eerste die een contract tekent bij de platenmaatschappij van Ed Sheeran, genaamd Gingerbread Man Records. Dat gebeurt niet zomaar. "Ed Sheeran zegt dat hij voor dit nummer heeft gekozen, omdat het hem aan het huilen maakt. Hij vertelde dat hij normaal alleen door films geëmotineerd raakt en nooit door muziek, maar dat geldt niet voor dit liedje."

Liefdesverhaal

Ed Sheeran is niet de enige die geraakt wordt door het liedje. "Ik denk dat we allemaal iemand kennen die hetzelfde meemaakt als het verhaal dat het liedje vertelt", aldus Jamie. "Ik denk niet dat er een geweldig liefdesverhaal bestaat zonder een slecht einde, want er is altijd iemand die het eerst moet gaan."

Simpel gesprek

De inspiratie voor het nummer kwam uit een simpel gesprek dat Jamie heeft. "Iemand zei de zin "I wasn't expecting that" en dat bleef in mijn hoofd zitten. Toen ik de volgende dag met mijn gitaar aan het spelen was, kwam dit eruit. Het werd een levensverhaal en ik heb het proberen samen te vatten in drie minuten."

Bekijk hier het liveoptreden van Jamie Lawson terug:

Ster advertentie
Ster advertentie