Programma

Ruud Smulders verklapt scène nieuwe theatershow

  1. Nieuwschevron right
  2. Ruud Smulders verklapt scène nieuwe theatershow

In voorgaande afleveringen werd hij al meerdere malen genoemd als opkomend talent, maar nu is hij zelf te gast in een nieuwe aflevering van Staverman Stand-up. Je zou hem kunnen kennen als acteur in de serie Hufterproef of zijn dagelijkse Minuut van Ruud in De Vooravond... Ruud Smulders!

Aan de hand van vijf door Ruud gekozen fragmenten, bespreekt Gijs Staverman de carrière van Ruud Smulders. Welke comedians hebben hem geïnspireerd en tegen wie kijkt hij op? Verwacht verhalen over Theo Maassen, Dora The Explorer, Louis C.K., Guido Weijers, Andries Tunru en naakt op het podium staan.

Beluister of bekijk de hele aflevering hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe te beluisteren?

Staverman Stand-Up is iedere donderdag te beluisteren via de gratis NPO Radio 2 app, jouw favoriete podcastplatform en te bekijken via het YouTube kanaal van NPO Radio 2. Benieuwd naar meer podcasts? Check dan hier alle andere podcasts van NPO Radio 2!

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je iPhone of Android telefoon.

Gijs 2.4

Je hoort Gijs 2.4 iedere werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: KRO-NCRV

Ster advertentie
Ster advertentie