Programma

Baard blijkt onhygi

  1. Nieuwschevron right
  2. Baard blijkt onhygi

Baarden zijn weer helemaal terug van weggeweest, maar nu blijkt dat baardhaar een favoriete verzamelplek is voor bacteri

Niet zo fris

Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat veel baarden volzitten met bacteriën. De onderzoekers stonden zelf verrast te kijken van hun gevonden resultaten. 'Eén grote reclamestunt', vertelt barbier Bertus in de Heer Ontwaakt. Er zou een scheermesmerk achter dit onderzoek zitten die mannen probeert over te halen om zich weer te scheren. Zolang je je baard goed verzorgd zou er namelijk niks aan de hand zijn. Fris of niet, wij gingen op zoek naar artiesten die hun kin sieren met een flinke baard.

Damien Rice
Damien Rice baard.jpg

Oké, dat flinke nemen we terug. Damien Rice is verder dan het populaire 3-dagen baardje, maar voor een grootse baard mag hij de haartjes op zijn kin nog wel even laten groeien. Gelukkig is hij wel al een grootse zanger.

ZZ Top

Een baard wordt ook wel het harige sieraad van de man genoemd. Bij ZZ Top-muzikant Billy Gibbons is het zeker zijn handelsmerk te noemen, en dat terwijl zijn forse baard onstond uit luiheid.

Mick Fleetwood
Mick Fleetwood kaal.jpg

Terwijl het haar op zijn hoofd steeds dunner wordt, is Mick Fleetwood nog altijd te herkennen aan zijn vertrouwde volle baard.

Jim Morrison

Jim-Morrison-Beard.jpg

De Lizard King aka Jim Morrison verraste zijn fans graag. Zo stond hij ook ineens met een fantastische baard op het podium. Met deze look liet hij nog meer harten sneller kloppen.

Kenny Rogers
Kenny Rogers.jpg

Zou Kenny Rogers met zijn baard geboren zijn? De zanger is haast niet voor te stellen zonder baardgroei.

James Hetfield

James Hetfield.jpg

Baarden komen en gaan, maar de kinversiering van Metallica-zanger James Hetfield blijft altijd bestaan.

Wie is jouw favoriete artiest met baard?

Ster advertentie
Ster advertentie