Programma

Duncan Laurence geeft concert in Ziggo Dome

  1. Nieuwschevron right
  2. Duncan Laurence geeft concert in Ziggo Dome

Het ongelooflijke succes van ‘Arcade’ op het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv brengt Duncan Laurence op 26 maart 2020 naar de Ziggo Dome. Het is het grootste concert in de prille carrière van de zanger.

Het kan raar lopen in de carrière van een muzikant. Een paar maanden geleden had het grote publiek geen idee wie Duncan Laurence was en nu ligt heel Europa aan zijn voeten. En ook in Nederland wordt de kersverse songfestivalwinnaar geadoreerd door een grote schare fans. Zijn aankomende clubtour door ons land verkocht dan ook in no-time uit. Daarom kondigt de zanger nu de grootste soloshow in zijn carrière aan. “Het is niet te bevatten wat er allemaal gebeurt! Binnen een jaar na het Eurovisie Songfestival langs de grootste poppodia van Nederland en in de grootste zaal van Nederland, dat had ik niet durven dromen,” aldus Duncan.

De 25-jarige singer-songwriter schreef zaterdag geschiedenis door met zijn hit ‘Arcade’ in de zinderende finale van de 64e editie van het Eurovisie Songfestival de eerste plaats te behalen. De laatste keer dat Nederland dat lukte, was alweer 44 jaar geleden.

Bart belt Duncan op over dit bijzondere concert in Aan De Slag!:

Bart Arens maakte een samenvatting van de historische finale:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie