Programma

Nothing But Thieves scoort TopSong met orkestversie van 'Impossible'

  1. Nieuwschevron right
  2. Nothing But Thieves scoort TopSong met orkestversie van 'Impossible'

De mannen van Nothing But Thieves brachten al eerder hun single 'Impossible' uit, maar een nieuwe versie van het nummer die is opgenomen in de Abbey Road Studios levert ze aankomende week een TopSong op.

Het nummer is geproduceerd door Mike Crossey, een Britse producer die onder meer heeft samengewerkt met Foals, Twenty One Pilots en The 1975. Het nummer zal verschijnen op het nieuwe album Moral Panic. Fans kunnen alvast genieten van veel materiaal op het nieuwe album, want de Britten hebben eerder al 'Is Everybody Going Crazy?', 'Real Love Song' en 'Unperson' uitgebracht.

Abbey Road Studios

Nu heeft de band dus ook 'Impossible' in een nieuw jasje gestoken door het op te nemen met een orkest in de iconische Abbey Road Studios in Londen. "Vanaf het moment dat we 'Impossible' schreven, wisten we dat we dit wilden doen. Maar om het te kunnen doen in de legendarische Abbey Road was een droom die uitkwam", aldus de band over het optreden. Bart noemde 'Impossible' al eens hét nummer van het jaar en aankomende week hoor je hem extra vaak op NPO Radio 2. "Ik heb het in dit programma al een paar keer gezegd. Ik krijg torenhoge kippenvel van deze versie", aldus Bart in Aan De Slag!.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NPO Radio 2 TopSong

Elke week roepen we één track uit tot TopSong. Abonneer je nu ook op onze Spotify-playlist waar je alle NPO Radio 2 TopSongs op een rijtje vindt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: still

Ster advertentie
Ster advertentie