Programma

Opvallende telefoontjes

  1. Nieuwschevron right
  2. Opvallende telefoontjes

Van bellen met een 6-jarige luisteraar tot een medewerkster van de RVD: onze DJ's bellen wat af en dat levert bijzondere telefoongesprekken op.

Deze week belde Stefan met de 6-jarige Jens. Die is niet alleen bijzonder openhartig over Stefans uiterlijk, maar zingt ook mee met 'Formidable' van Stromae. Dit bijzondere gesprek vormde voor ons de aanleiding andere opvallende gesprekken uit de oude doos te toveren.

Meneer Bert Haandrikman

Over jonge luisteraars gesproken. In april was Lenneke van 't Hof jarig, reden voor Bert om haar op te bellen. Uit het niets roept haar dochter: 'Bent u Bert Haandrikman, meneer? Dag meneer Haandrikman'. Vervolgens vertelt het bijdehante meisje aan Bert wat ze van het haar van haar moeder vindt.

Gratis bellen met Prem

De enige manier om columnist Prem te bereiken is om hem te bellen, zo blijkt. En dat deed Sander dan ook! Over het winnen van de IQ-test en het feit dat Prem er 'alleen maar zat voor het geld'. Het bellen werd gewaardeerd, maar Prem vroeg ook gelijk maar of 'ie 'niet meer zo chagrijnig wil doen'... Een bijzonder gesprek op de vroege donderdagmorgen.

Gedicht voor prinsesje

De jongste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima vierde tien april haar zevende verjaardag. Stefan wilde haar op een unieke manier feliciteren en schreef speciaal voor haar een verjaardagsgedicht uit het diepst van zijn hart. Hij belde de Rijksvoorlichtingsdienst en droeg zijn gedicht voor ter ere van de prinses.

Bellen met Robbie Williams

Vlak na de geboorte van Robbie's dochtertje Teddie belde Jan-Willem de Engelse zanger op om hem te feliciteren met de kleine meid en om met hem te bellen over zijn album Take The Crown.

Premier Rutte

'Tuut... tuut... tuut... dit is de voicemail van'. Al maanden probeert Gijs premier Rutte te bellen, maar dit is het enige wat hij te horen krijgt. De DJ besluit het gewoon nog een keer te proberen. De Radio 2 DJ tikt het nummer in, de telefoon gaat over, maar wat gebeurt er dan..? Je hoort het hier.

Elo

Toen we Bert Haandrikman vroegen welk telefoongesprek hem in het speciaal is bijgebleven antwoordde hij: 'Ik moet onmiddellijk denken aan de jarige van maandag 16 juni, Yvonne Rook, met een opvallend verhaal over rockgroep ELO: luister maar'.

Ster advertentie
Ster advertentie