Programma

Jan-Willem Start Op! belt met Passenger over single met Ed Sheeran

  1. Nieuwschevron right
  2. Jan-Willem Start Op! belt met Passenger over single met Ed Sheeran

Passenger heeft een nieuwe single uitgebracht in samenwerking met Ed Sheeran. In Jan-Willem Start Op! vertelt de Britse singer-songwriter hoe het nummer tot stand is gekomen.

Vorige week bracht de Britse singer-songwriter zijn nieuwe album Songs For The Drunk And Broken Hearted uit. Zijn muzikale collega Ed Sheeran remixte een van Passengers nieuwe nummers Sword From The Stone. Nu brengt Passenger deze mix als single uit. De singer-songwriter scoorde eerder hits met Let Her Go en Holes.

Samenwerking van twee vrienden

Passenger vertelt in Jan-Willem Start Op! hoe deze alternatieve versie van Sword From The Stone tot stand is gekomen. "Ik ben al jaren bevriend met Ed Sheeran", vertelt hij. "Toen ik dit nummer schreef heb ik het hem gestuurd en hij was er meteen enthousiast over. Hij belde zo'n zeven minuten later al op en zei: 'Laten we hier een samenwerking van maken.'" Ed ging ermee aan de haal en daar kwam de Gingerbread Mix uit.

Benieuwd waarom Passenger de alternatieve versie van Sword From The Stone niet op zijn album heeft gezet? Je hoort het antwoord hieronder:

Je hoort Passengers nieuwe single Sword From The Stone (Gingerbread Mix) hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op! iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie