Programma

Stefan Stasse onderzoekt gelukkig zijn in crisistijden

  1. Nieuwschevron right
  2. Stefan Stasse onderzoekt gelukkig zijn in crisistijden

In de nieuwste NPO Radio 2 podcast 'En Toen Werd Het Stil' volgt Stefan Stasse een groepje Nederlanders in de coronacrisis. Van het één op het andere moment veranderde hun werkelijkheid compleet.

In deze nieuwe aflevering van 'En Toen Werd Het Stil' onderzoekt Stefan de grote vraag: 'Kunnen we nu gelukkig zijn?' De geschiedenis leert ons dat we het kunnen ervaren in tijden van crisis. Stefan Stasse praat over het onderwerp met een groepje Nederlanders.

Beluister hieronder aflevering 3 van de podcast 'En Toen Werd Het Stil':

#3 - Geluk zit in een klein hoekje - En Toen Werd Het Stil

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

EN TOEN WERD HET STIL

We zitten middenin een unieke situatie. COVID-19 zorgt voor een verstilde bubbel in de wereldgeschiedenis. Hoe verandert dit de gedachtes over onszelf en de dingen om ons heen? Onze wereld is snel. Sneller dan ooit. Meer tempo! Beter! Efficiënter! Het mag nooit stoppen. Kan iemand een keer op pauze drukken? Een compleet absurd idee, natuurlijk. Tot maart 2020. Toen werd het stil. En nu? In deze podcast volgt Stefan Stasse tien weken lang een groepje Nederlanders. Ze zijn totaal verschillend, maar hebben sinds kort één ding gemeen: van het één op het andere moment veranderde hun werkelijkheid compleet. Net als die van jou. En mij. Elke aflevering staan we stil bij iets, omdat het stil werd. Dit is een podcast van NPO Radio 2 en KRO-NCRV.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie