Programma
BNNVARA

Davina Michelle zingt bijzondere akoestische versie Hold On live

foto: NPO Radio 2foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Davina Michelle zingt bijzondere akoestische versie Hold On live

De nieuwe single van Davina Michelle en Armin van Buuren hoorde je vanochtend in Jan-Willem Start Op in een geheel nieuw jasje. Akoestisch, met enkel een pianist een gitarist als begeleiding.

Je zou bijna vergeten dat het nog maar vijf jaar geleden is dat Davina Michelle op het podium van Idols stond. In een record tempo bewoog ze zich naar de top van de Nederlandse muziek. Met gouden en platina hits op haar naam en een memorabel optreden bij het Eurovisie Songfestival en het circuit van Zandvoort op haar cv. "Er is zoveel gebeurd, het is ongelofelijk", vertelt Davina Michelle in Jan-Willem Start Op. Om er zeker van te zijn dat ze écht nageniet van al die hoogtepunten, heeft Davina altijd iets op zak. "Ik heb altijd een polaroid camera bij me. Ik maak overal polaroids van, m'n team en toffe situaties. Die hang ik allemaal in de studio en thuis op."

Begonnen met een pianootje

Na het succes van Hoe Het Danst besloten Davina en Armin nog een keer samen te werken. Deze keer aan een Engelse track: Hold On. “We zijn helemaal from scratch begonnen bij Armin in de studio,” vertelt Davina. “Het is begonnen met een pianootje en dan gaat Armin zijn kunstje doen en wordt het al snel een supervette Armin track.”

Luister het optreden van vanochtend hier terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie