Programma

Muzikale vriendschappen

  1. Nieuwschevron right
  2. Muzikale vriendschappen

Van Steeg Tot 1 staat de hele week in het teken van vriendschappen. Ook onder de muzikanten bestaan er zeer bijzondere vriendschappen.

Taylor Swift & Ed Sheeran

Taylor was in Australië toen ze voor het eerst kennis maakte met de stem van Ed Sheeran. Allebei waren ze zeer onder de indruk van elkaars muziek. Het duurde niet lang voordat ze elkaar ontmoeten en er bloeide een muzikale samenwerking en vriendschap op. Samen brachten ze de single 'Everything Has Changed' uit.

Beter een goede buur dan een verre vriend

Paul Simon en Sting kwamen in de jaren 80 in hetzelfde appartementencomplex te wonen in New York en sindsdien zijn ze vrienden. Ze stonden pas tijdens de Robin Hood Foundation-benefietvoorstelling in 2013 samen op het podium. Dit bleek een groot succes en samen is het duo nu bezig met de On Stage Together Tour. Voor de Nederlandse fans staat 22 maart 2015 al in de agenda gemarkeerd. Op die dag komen de twee mannen naar Nederland!

'Say, Say, Say'

De een werd groot door de band waarin hij zat terwijl de ander juist groot werd met zijn band. Ze ontmoeten elkaar in de jaren 70, het begin van een bijzondere muzikale samenwerking. De studiosessies zorgde voor een bijzondere band tussen deze twee mannen. Samen hadden ze kinderlijk veel lol, maar er werkt ook gewerkt met hele fijne resultaten.

Over welke samenwerking heeft Henk het? Luister hier

Ster advertentie
Ster advertentie