Programma

Ernstig zieke luisteraar viert verjaardag live in Stefans theater

  1. Nieuwschevron right
  2. Ernstig zieke luisteraar viert verjaardag live in Stefans theater

De ernstig zieke Rein is jarig op 21 april. Om er toch een feestje van te maken trommelt vriendin Celine al Reins vrienden op om samen te komen in Stefans virtuele theater.

Een jaar geleden werd bij Rein acute leukemie geconstateerd. Celine en haar vrienden proberen daarom extra vaak bij hem op bezoek te gaan, maar vanwege het coronavirus is dat niet meer mogelijk. Celine en de gehele vriendengroep willen hierom een speciale verjaardag voor Rein organiseren. "We vonden het dit jaar belangrijk om Rein in het zonnetje te zetten", vertelt Celine aan Stefan.

Aanvraag

Rein in het zonnetje zetten is in ieder geval gelukt. De hele groep is bijeengekomen om samen Reins verjaardag te vieren. En natuurlijk wordt Reins favoriete nummer gedraaid, maar voordat het zover is mag een gezamenlijk 'Lang Zal Ze Leven' niet ontbreken. Celine kondigt uiteindelijk het aangevraagde nummer aan: "Allereerst gefeliciteerd Rein. Ik hoop dat we zo toch een beetje bij je kunnen zijn. Speciaal voor jou: 'Animal Spirit' van Vulfpeck."

Bekijk hieronder het hele fragment terug:

DE GROTE BONANZA

NPO Radio 2 staat van maandag 20 t/m maandag 27 april in het teken van De Grote Bonanza! Vraag acht dagen lang nummers aan voor jezelf of voor iemand anders. Wat wil jij horen? Laat het ons weten via de NPO Radio 2 app. Jij vraagt. Wij draaien.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie