Programma

NPO Radio 2 - 100 uur voor KWF

  1. Nieuwschevron right
  2. NPO Radio 2 - 100 uur voor KWF

NPO Radio 2 steunt van maandag 2 tot en met vrijdag 6 september de Collecteweek van KWF Kankerbestrijding met NPO Radio 2 - 100 uur voor KWF. Onder aanvoering van Rob Stenders gaan alle dj’s 100 uur radio maken voor KWF.

Samen maken zij vanaf maandag 13:00 uur tot vrijdag 17:00 uur de Collectebonanza, waarbij luisteraars de hele week verzoeknummers kunnen aanvragen. Een plaatje aanvragen kan via de NPO Radio 2-app en kost niets! Wil je toch een donatie doen ten behoeve van KWF Kankerbestrijding? Dat kan via deze donatiepagina.

Collectebonanza

De Collectebonanza wordt live uitgezonden vanaf de NPO Radio 2 Collectecamping op camping De Pampel in Hoenderloo. De camping is open voor publiek dat een kijkje wil komen nemen tijdens de actie. Elke dag schuiven in de studio allerlei gasten aan om aandacht te vragen voor KWF. Ook zijn er exclusieve kampvuurconcerten met artiesten zoals Inge van Calkar, Tim Dawn en DI-RECT. Een beperkt aantal luisteraars kan deze concerten bijwonen. Hoe? Je leest 't hier.

Quote

Helaas is kanker nog altijd een ziekte die heel veel mensen raakt. De Collecteweek van KWF verdient zoveel mogelijk aandacht. Onze dj’s zetten zich daar dan ook vol overgave voor in met NPO Radio 2 – 100 uur voor KWF

Zendermanager Jan-Willem van Engelen

NPO Radio 2 Collectecamper

Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof gaan van 2 tot en met 6 september op pad met de NPO Radio 2 Collectecamper, om verslag te doen van de KWF Collecteweek in heel Nederland. Maandagochtend 2 september haalt de Collectecamper Rob Stenders thuis op en toert dan naar de Collectecamping. Stenders trapt bij aankomst op de camping om 13:00 uur de Collectebonanza af, samen met zijn collega en vriend van KWF Gijs Staverman.

Ben of ken jij een collectant die de hulp van Wouter en Frank goed kan gebruiken tijdens de Collecteweek? Geef het hieronder door:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NPO Radio 2 -100 uur voor KWF
Van maandag 2 tot en met vrijdag 6 september op NPO Radio 2

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie