Programma

Trijntje blij verrast

  1. Nieuwschevron right
  2. Trijntje blij verrast

Dat Trijntje ons gaat vertegenwoordigen op het Songfestival is bekend. Welke bekende Nederlander de punten gaat doorgeven was echter nog niet bekend.

Goed gezelschap

Vrijdagochtend had Bart Arens goed nieuws voor Trijntje Oosterhuis in Aan De Slag! De zangeres die Nederland gaat vertegenwoordigen op het Songfestival kan goed gezelschap verwachten tijdens haar deelname in Wenen.

'Wat trek je aan?'

Een goede vriendin van Oosterhuis mag namelijk de punten delen. Niemand minder dan Edsilia Rombley mag de rol van spokesperson vervullen. De DJ belde Rombley op, zodat zij het grote nieuws zelf kon vertellen. Trijntje wist tot vanochtend nog van niks en wist dan ook niet wat zij hoorde. Haar eerste reactie: 'Ed, wat ga je aantrekken dan? Er gaan zoveel mensen naar je kijken!'

Bijzonder concert

Trijntje Oosterhuis vertegenwoordigt Nederland volgende maand op het Eurovisiesongfestival met het nummer 'Walk Along'. Het lied werd geschreven door Anouk met wie Trijntje momenteel de laatste hand legt aan haar nieuwe album dat op 15 mei zal verschijnen. Maar dat is nog niet alles. Op 18 december geeft de zangeres een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Trijntje bruist van de energie dus!

Beluister hierboven het gesprek terug.

Ster advertentie
Ster advertentie