Programma

George Ezra en Dotan op Tuckerville

  1. Nieuwschevron right
  2. George Ezra en Dotan op Tuckerville

Ilse DeLange vertelt in Ekdom in de Ochtend over de line-up van Tuckerville en haar nieuwe solowerk.

Derde editie

​Onder meer George Ezra, Dotan, Jacqueline Govaert, Danny Vera, Her Majesty, Tim Knol en Isaac Gracie treden dit jaar op tijdens de derde editie van Tuckerville. Dit heeft initiatiefnemer Ilse DeLange woensdagavond bekendgemaakt in De Wereld Draait Door. Bijzonder is dat zij en mede Common Linnet Matthew Crosby allebei solo op het festival spelen.

Nieuw solowerk

Gerard Ekdom belde donderdagochtend met Ilse DeLange en wist meer nieuws omtrent de Almelose zangeres te onthullen. De komende tijd gaan de leden van The Common Linnets zich richten op soloprojecten. Ilse verklapte aan Gerard dat ze al anderhalf jaar druk bezig is om een nieuw soloalbum te maken. "Daar is al veel van opgenomen en de komende maanden kun je dus veel nieuwe muziek van mij verwachten. Het wordt een echte popplaat."

Titel

Een titel voor het nieuwe album heeft Ilse nog niet, maar wellicht kan Gerard daarbij helpen. "Ik weet nog dat je de single 'So Incredible' uit had en dat er nog geen albumtitel was. Ik riep 'Incredible' en dat werd toen de titel. Of het toeval was, weet ik niet."

Beluister hieronder het interview met Ilse DeLange bij Ekdom In De Ochtend:

Ilse DeLange vertelt meer over de line-up van Tuckerville. Én er komt veel nieuw solowerk aan!

Ekdom in de Ochtend
Dj: Gerard Ekdom
06.00 - 09.00 uur

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie