Programma

James Bay speelt ex-TopSong live vanuit Londen bij Jan-Willem Start Op!

  1. Nieuwschevron right
  2. James Bay speelt ex-TopSong live vanuit Londen bij Jan-Willem Start Op!

Jan-Willem en Jeroen maakten live verbinding met James Bay in Londen. Hij speelde zijn nieuwe single en ex-TopSong 'Chew On My Heart'.

Middenin de coronaperiode bracht James Bay ineens een nieuwe single uit. Hij heet 'Chew On My Heart' en in de wandelgangen wordt gefluisterd dat het nummer gaat over de liefde voor zijn vriendin, met wie hij al sinds zijn tienerjaren samen is. "Ja daar gaat het over", bevestigt James in Jan-Willem Start Op. "Het was een heel specifiek moment voor mij. Dat ik na een reis thuiskom en moe en jetlagged ben. Maar ik opeens heel veel energie krijg als ik weet dat ik mijn armen weer om haar heen kan slaan."

Vriendin enthousiast over het nummer

De eerste keer dat hij dit nummer aan zijn vriendin liet horen? "Dat is altijd het meest beangstigende moment van mijn leven", lacht James Bay. Zijn vriendin is altijd ontzettend eerlijk en zal het James gelijk vertellen als ze een lied niet leuk vindt. Over 'Chew On My Heart' was ze direct enthousiast, vertelt hij in Jan-Willem Start Op. Het nummer werd begin augustus dan ook uitgekozen als NPO Radio 2 TopSong.

Luister zijn live optreden hier terug:

James Bay 'Chew On My Heart' live @ Jan-Willem Start Op

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op! iedere werkdag tussen 06:00 en 09:00 uur op NPO Radio 2.

Foto: ANP KIPPA / MARCEL VAN HOORN

Ster advertentie
Ster advertentie