Programma

Mysterieus overlijden

  1. Nieuwschevron right
  2. Mysterieus overlijden

Twee dochters van de pas overleden gitarist B.B. King beweren dat hun vader is vermoord. De dood van muzikanten is vaker in mysterie gehuld.

portrait_of_michael_jackson.jpg

Michael Jackson

Het mysterieuze overlijden van Micheal Jackson is een van de meest bekende en recente uit de muziekgeschiedenis. De King of Pop overleed op 25 juni 2009 op 50-jarige leeftijd aan een hartstilstand. Over de oorzaak van de hartstilstand is onduidelijkheid. De privé arts van Jackson, Conrad Murray, heeft inmiddels zijn straf uitgezeten voor doodslag, maar hij houdt nog steeds vol dat het zelfmoord was.

Jim_Morrison_1968.jpg

Jim Morrison

Op 3 juli 1971 werd Jim Morrison gevonden in bad door zijn vriendin Pamela Courson. Na een avond uit trof ze hem aan in het bad van hun appartement in Parijs, de officiële doodsoorzaak was een hartaanval. Getuigen beweerden echter dat ze de zanger eerder die nacht in een nachtclub hadden zien bezwijken onder een overdosis heroïne, toegediend door zijn vriendin.

Brian-Jones.jpg

Brian Jones

De Britse gitarist en een van de oprichters van The Rolling Stones, werd op 3 juli 1969 dood gevonden in zijn eigen zwembad. Wat er in de nacht van 2 op 3 juli is gebeurd, is tot op de dag van vandaag niet duidelijk. Vele verhalen hebben de ronde gedaan sinds zijn dood, onder andere te veel drank, zelfmoord of moord. Jones was 27 jaar toen hij overleed en was daarmee het eerste lid van de 'Club van 27', een groep bekende artiesten die op 27-jarige leeftijd zijn overleden.

Ster advertentie
Ster advertentie