Programma

'Amy' is TopSong!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Amy' is TopSong!

Jett Rebel geeft ons de primeur van zijn nieuwe single 'Amy'! Hij speelt hem voor het eerst live bij Ekdom In De Ochtend!

'Amy'

'Ik heb geprobeerd te vinden wat nou de pure essentie is van wat ik doe'. Jelte stopt alles wat hij mooi vindt in het nieuwe nummer en daar komt 'Amy' uit voort. Gerard vraagt zich af of Jelte zich heeft laten inspireren door bepaalde platen of artiesten. 'Het lijkt alsof ik de track al jaren ken' zegt hij. Jelte vertelt dat zijn vader dat hem ooit heeft geleerd. 'Een goed liedje is een liedje wat klinkt alsof het altijd al heeft bestaan'. Jelte lanceert vandaag zijn nieuwe single 'Amy' live bij ons in de studio. Het is meteen zo'n sterke binnenkomer dat onze dj's de single bekronen tot TopSong. Deze week klinkt dit mooie nummer extra vaak door je speakers!

Beluister hier het hele fragment:

Jett Rebel is back! Nieuwe single, nieuwe sound, nieuw haar!

Begin carrière

In september 2012 wordt de naam Jett Rebel geboren en daarmee ook zijn solocarrière. Hij brengt zijn eerste drie Ep's uit in het voorjaar van 2013 en deze worden erg goed ontvangen door Nederland. Zijn doorbraakhit 'Louise' die ook in 2013 uitkomt zorgt ervoor dat Jelte door verschillende festivals benaderd wordt. Zijn zomer staat binnen de kortste keren vol met optredens op verschillende festivals. Hoogtepunten hiervan zijn Lowlands en Pinkpop. Vanaf dit moment gaat zijn carrière als een speer. Ook nu komt hij met heerlijk nieuw werk. We gaan hem ongetwijfeld op verschillende festivals zien deze zomer!

Beluister hier het nummer:


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg onze spotify-playlist!

Elke week kiezen de NPO Radio 2-dj's een nieuwe TopSong. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op onze Spotify-playlist! Daar vind je al onze NPO Radio 2 TopSongs.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie