Programma

Robèrt van Beckhoven over Heel Holland Bakt: 'Ik ben al bezig voor nieuw seizoen'

  1. Nieuwschevron right
  2. Robèrt van Beckhoven over Heel Holland Bakt: 'Ik ben al bezig voor nieuw seizoen'

3,8 miljoen mensen hebben zitten kijken naar de ontknoping van het achtste seizoen van Heel Holland Bakt! Jurylid Robèrt van Beckhoven komt langs in de studio om te praten over de spannende finale.

De winaar van het achtste seizoen van het bakprogramma is namelijk Elizabeth geworden! Wat gaf bij Elizabeth de doorslag? "Je ziet ze acht uur bakken. Dat is niet mis, dat is heel veel en zeker voor een amateurbakker. Je staat onder enorme druk en iedereen was er wel mee eens dat Elizabeth wel het beste had gepresteerd", vertelt Van Beckhoven.

Volgend seizoen

Werd er nou meer drank in taarten en koekjes gegooid dan ooit? "We hebben ooit een keer gezegd: we houden van een borreltje. Sindsdien krijgen we meer te drinken, in de taart. Af en toe schieten ze ook uit", vertelt hij lachend. Nu het avontuur van Heel Holland Bakt voorbij is blijft Robèrt niet stilzitten. "Ik ben alweer bezig met het volgend seizoen aan het bedenken. Nieuwe opdrachten. Het wordt niet in een dag bedacht. En op de zaak hebben we het druk", vertelt hij.

Elizabeth wil graag nog iets tegen Robèrt zeggen in de show. Je hoort het hieronder:

Heel Holland Bakt finalist Eric gaat er tóch nog met een prijs vandoor

In de ochtendshow hebben Jan-Willem en Jeroen ook even met finalist Eric gebeld. Met welk gevoel is hij wakker geworden? "Ik ben zeer trots op wat ik heb neergezet. Ik ben niet teleurgesteld", vertelt Eric. "Het zijn allemaal fantastische mensen. Super gezellige club dat was de grootste bonus." Hij had nooit durven dromen dat hij de finale zou halen van het programma. "Ik was al blij dat ik in de tent stond", vertelt hij lachend. Wat blijft de mooiste herinnering aan zijn Heel Holland Bakt-avontuur? Je hoort het antwoord hieronder:

Gijs 2.0

Je hoort Gijs 2.0 iedere werkdag van 12:00 tot 14:00 uur op NPO Radio 2.

Jan-willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: ANP


Ster advertentie
Ster advertentie