Programma

U2 voor concert naar Amsterdam ArenA

  1. Nieuwschevron right
  2. U2 voor concert naar Amsterdam ArenA

De Ierse rockband U2 geeft op zaterdag 29 juli een concert in de Amsterdam ArenA. Dit om te vieren dat het album The Joshua Tree dertig jaar oud is.

Acht shows in Europa

Bono, The Edge, Larry Mullen en Adam Clayton trappen The Joshua Tour op 12 mei af in de Canadese stad Vancouver. Na een reeks shows in de VS en Canada, strijkt het rockkwartet neer in Europa voor slechts acht shows, in Londen, Berlijn, Rome, Barcelona, Dublin, Parijs, Brussel en natuurlijk in onze hoofdstad. De kaartverkoop voor het concert van U2 in de Amsterdam ArenA start maandag 16 januari om 10.00 uur. Noel Gallagher (ex-Oasis) verzorgt het voorprogramma voor de hele tournee.

Drie top 10-hits

Het album The Joshua Tree is wereldwijd de grote doorbraak van U2. Het is al de vijfde plaat van de band, die in Nederland al vroeg indruk maakt met de singles 'New Year's Day', 'Sunday Bloody Sunday' en 'I Will Follow'. The Joshua Tree brengt in Nederland drie top 10-hits voort, namelijk 'Where The Streets Have No Name', 'I Still Haven't Found What I'm Looking For' en 'With Or Without You', dat tot dan toe de grotoste hit van de Ieren is.

Ster advertentie
Ster advertentie