Programma

Mary J. Blige en Maxwell stralen in Ziggo Dome

  1. Nieuwschevron right
  2. Mary J. Blige en Maxwell stralen in Ziggo Dome

Bezoekers in de Ziggo Dome slaan twee vliegen in één klap, want zowel Mary J. Blige als Maxwell zingen daar de sterren van de hemel.

Mary's back! Je kent deze R&B-diva van haar grote hits 'Family Affair' en 'No More Drama', maar natuurlijk ook van haar duetten 'One' met U2 en 'As' met George Michael. Gehuld in een glitterende catsuit en met een grote zwarte zonnebril op verwelkomt ze haar Nederlandse in de Ziggo Dome, terwijl ze in hoog tempo door haar oeuvre raast.

De 45-jarige zangeres gaat er helemaal voor op het podium. In de eerste helft van de show hoor je R&B-krakers als 'Love No Limit', 'You Bring Me Joy' en 'Love Is All We Need', maar naar mate het concert vordert, voert Mary J. Blige de intensiteit op. Met een ongelofelijke dosis vrouwenpower blaast ze het publiek omver. 'Not Gon' Cry', zoveel is duidelijk.

Bekijk alle foto's van Mary J. Blige

Nadat Mary J. Blige klaar is, volgt er nog een compleet concert, nu van Maxwell. De neo-soulzanger is in Nederland niet zo bekend als Mary J., al heeft hij in 1996 een bescheiden hitje met de zwoele zomertrack 'Ascension (Don't Ever Wonder)'. Eerder dit jaar verscheen zijn album black SUMMER's night. Strak in het pak, eveneens met een hippe zonnebril, wandelt hij het podium op nadat 'Kiss' van Prince wordt gedraaid.

Maxwell wisselt zijn optreden af met broeierige R&B en sensuele slowjams. Naast eigen werk, waaronder die ene twintig jaar oude hitsingle tegen het einde van de de show, laat Maxwell ook zijn interpretatie horen van het Kate Bush-nummer 'This Woman's Work'. Met twee R&B-giganten als Maxwell en Mary J. heb je niks te klagen.

Bekijk alle foto's van Maxwell

Foto's: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie