Programma

Kom zaterdag langs tijdens de Top 2000 Stemfinaledag

  1. Nieuwschevron right
  2. Kom zaterdag langs tijdens de Top 2000 Stemfinaledag

Zaterdag 7 december gaat ons Top 2000 Café in Beeld en Geluid alvast open voor de finale van de Top 2000 Stemweek. En jij bent van harte welkom!

Vanaf 09.00 uur gaan de deuren open en maakt Timur Perlin tot 12.00 uur De Timur Timur Show vanuit het café. Daarna zullen Paul Rabbering, Leo Blokhuis, Gijs Staverman, Bart Arens, Annemieke Schollaardt, Stefan Stasse, Ruud de Wild, Rick van Velthuysen, Jan-Willem Roodbeen, Wouter van der Goes en Frank van 't Hof elkaar afwisselen in de studio met een speciale uitzending. Om 17.00 uur sluiten we de stembussen voor de Top 2000 en zullen we in het café toewerken naar de bekendmaking van de top 5 van dit jaar.

Buiten het café hebben we in Beeld en Geluid verschillende activiteiten georganiseerd om jong en oud te vermaken. Het adres van Beeld en Geluid is Media Parkboulevard 1 in Hilversum.

Onthaal de Top 2000 Stembus

Wouter en Frank zullen rond 12.15 uur arriveren bij Beeld en Geluid met de Top 2000 Stembus, waarin ze samen met Jan-Willem en Jeroen het hele land door zijn gereden om stemmen op te halen. De dj's reden van Texel naar Middelburg en van Groningen naar Venlo. "Om ervoor te zorgen dat de lijst echt van iedereen wordt", aldus Wouter.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie