Programma

Jan en Nienke uit Boer Zoekt Vrouw denken na over samenwonen

  1. Nieuwschevron right
  2. Jan en Nienke uit Boer Zoekt Vrouw denken na over samenwonen

Afgelopen zondag trok de laatste aflevering van het elfde seizoen van Boer Zoekt Vrouw zo'n 3,8 miljoen kijkers. Na de citytrip van boer Jan en zijn Nienke waren fans van het programma bang dat er niks was opgebloeid. Toch wel!

Zoals we in de reünie-aflevering konden zien zijn boer Jan en zijn Nienke stapelverliefd op elkaar. Terwijl hun relatie tijdens de reis aan een zijden draadje leek te hangen. Gijs wil er het fijne van weten en belt de twee op. Hoe is toch de vlam in de pan geslagen? Dat gebeurde volgens Nienke net na hun vakantie in Edinburgh. Ze vertelt: "Ik denk dat het gebeurde na het laatste gesprek van de citytrip. We zaten bij de openhaard en vonden rust in het gesprek. En na de citytrip vonden we elkaar vooral. Je hebt tijd met zijn tweeën zonder de camera. Dan merk je dat je nog dichter bij elkaar komt."

Plannen voor samenwonen

Hoe was het voor Nienke om de vier kinderen van Jan te ontmoeten? En hoe zien de twee hun toekomst samen voor zich? Er wordt in ieder geval al nagedacht over plannen om samen te wonen op de boerderij. Het verse stel vertelt Gijs er van alles over. Luister hieronder naar het gesprek.

GIJS 2.0

Je hoort Gijs iedere werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur met Gijs 2.0 op NPO Radio 2.

Luister naar de NPO Radio 2 Songfestival Top 50

De stembussen zijn gesloten! Luister op vrijdag 15 mei van 18:00 tot 22:00 uur naar de Songfestival Top 50 op NPO Radio 2.

Foto omslag: KRONCRV

Ster advertentie
Ster advertentie