Programma

'Central Station' is TopSong!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Central Station' is TopSong!

Eerder was 'High On Love' al TopSong en deze week scoort het trio Vintage Future & Mell opnieuw een TopSong met 'Central Station'!

Live in de uitzending

Tijdens de uitzending van Rob komt Bart gezellig even langs. Dit doet hij niet zonder reden. Bart komt de leden van Vintage Future & Mell heel erg blij maken met het behalen van de TopSong deze week. Hieronder luister je hoe hij dat doet!

Vintage Future & Mell ontzettend blij na bekendmaking TopSong!

'Central Station'

Het trio maakt al verschillende nummers waaronder 'Call My Name' en 'High On Love'. Ze hebben opnieuw hun krachten gebundeld en brengen 'Central Station' uit. Dit doen ze niet zonder succes. Het nummer is TopSong, je kan deze week dus volop genieten van de single!

Ontstaan van het trio

De mannen van Vintage Future hebben er los van elkaar al een carrière op zitten in de muziekindustrie maar in 2016 richten de twee mannen het muzieklabel Vintage Future op. Ze spreken af en toe af om gezellig muziek te maken. Alles verandert als de Volendamse Mell de oefenruimte binnenloopt. Met haar prachtige soulstem sluit ze zich aan bij het duo en zo ontstaat Vintage Future & Mell.

Beluister het nummer hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg onze Spotify-playlist!

Elke week kiezen de NPO Radio 2-dj's een nieuwe TopSong. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op onze Spotify-playlist! Daar vind je al onze NPO Radio 2 TopSongs.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Youtube

Ster advertentie
Ster advertentie