Programma

Miss Montreal maakt indruk met optreden en wijze levensles: 'Heb altijd mezelf nog'

  1. Nieuwschevron right
  2. Miss Montreal maakt indruk met optreden en wijze levensles: 'Heb altijd mezelf nog'

Miss Montreal kreeg vanochtend niet alleen applaus voor haar live versie van Zo Mooi, maar ook voor de wijze levenslessen die ze in Jan-Willem Start Op deelde.

Dat Miss Montreal volle zalen trekt is allang bekend, maar voor de zangeres zelf blijft het toch iedere keer weer een verrassing. Maart volgend jaar staat ze voor het eerst in Ahoy. "Ik dacht: 'Ik ben blij als we de helft van Ahoy hebben uitverkocht rond december, ofzo.' Maar het was echt in tien uur gewoon helemaal uitverkocht", vertelt Sanne. Omdat de show zó snel was uitverkocht, besloot ze er nog een Ahoy-show bij te doen. "En ik dacht gewoon: "Weet je, dan maakt het me ook gewoon echt niet meer uit. Let's go."

'Als alles zou stoppen, heb ik nog mezelf'

Dat Miss Montreal binnenkort in Ahoy staat is ter ere van haar vijftienjarige carrière als zangeres. Of ze in die vijftien jaar nog wijze lessen op heeft gedaan? "Altijd jezelf blijven en niet te veel willen. Dus je moet doen waar je je fijn bij voelt", vertelt Sanne. "Ik ben gewoon wie ik ben. En ik ben heel blij dat als dit ooit zou stoppen, dat ik nog steeds ben wie ik ben. Dus als alles dan zou stoppen met m'n baan, dan heb ik wel nog echt mezelf."

​Check haar optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie