Programma

Utrechtse Stefania Liberakakis vertegenwoordigt Griekenland op Songfestival

  1. Nieuwschevron right
  2. Utrechtse Stefania Liberakakis vertegenwoordigt Griekenland op Songfestival

De 17-jarige Stefania Liberakakis uit Utrecht doet namens Griekenland mee aan het Eurovisie Songfestival. Dat heeft de zangeres bevestigd op Instagram.

De Grieks-Nederlandse zangeres zal in Ahoy het nummer 'Supergirl' ten gehore brengen. Ze komt voor het eerst in actie tijdens de tweede halve finale op 14 mei. "Het is zo gek om te beseffen dat deze droom daadwerkelijk is uitgekomen!!", reageert Stefania enthousiast op Instagram. De Utrechtse zegt in haar reactie te hopen dat ze niet alleen de Griekse bevolking, maar ook de Nederlanders trots zal maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kindster uit Utrecht

Het grote podium is niet nieuw voor Stefania Liberakakis. De in 2002 in Utrecht geboren zangeres liet als kind al meerdere malen zien dat zingen haar eerste natuur is. Stefania zong twee jaar bij Kinderen voor Kinderen, deed mee aan het derde seizoen van The Voice Kids en ging in 2016 namens Nederland naar het Junior Songfestival op Malta met de meidengroep Kisses. De groep eindigde als achtste met het nummer 'Kisses and Dancin'.'

Stefania bracht al een aantal solosingles uit. Luister hier naar haar meest recente track 'Turn Around':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mogelijk nóg een Nederlandse naar Ahoy

Onze Jeangu Macrooy en Stefania Liberakakis krijgen mogelijk gezelschap van nóg een inzending met een Nederlands tintje. De in Amsterdam woonachtige Anna Madara Pērkone, artiestennaam ANNNA, doet mee aan de nationale songfestivalvoorronde in Letland. Met het nummer 'Polyester' probeert de geboren Letse een plekje in de finale te bemachtigen. Jan-Willem en Jeroen belden haar over het bijzondere avontuur.

Foto omslag: Instagram

Ster advertentie
Ster advertentie