Programma

App de studio: Vragen over de Top 2000 en moppen tappen

  1. Nieuwschevron right
  2. App de studio: Vragen over de Top 2000 en moppen tappen

We krijgen elke dag duizenden appjes van luisteraars. Het zijn er zoveel dat we ze lang niet allemaal kunnen beantwoorden, maar we zetten er graag een paar in de schijnwerpers!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aftellen tot de Top 2000

Afgelopen maandag was het nog precies 100 dagen tot aan het begin van de Top 2000! Een mooi moment om de Top 2000-koorts alvast een beetje aan te wakkeren.

Maar dat leidt natuurlijk ook gelijk tot vragen. Vanaf wanneer kan er gestemd worden en wanneer begint de kaartverkoop voor het Top 2000 Café? Die antwoorden laten nog heel even op zich wachten, maar op bovenstaande vraag van Rachel kunnen we nu alvast reageren. Sorry Rachel, we organiseren ook dit jaar geen Helden van de Top 2000. We beloven wel dat onze eigen helden vanaf eerste kerstdag weer 2000 nummers voor je draaien!

Waar blijft Within Temptation?

Deze week was er goed nieuws voor fans van Within Temptation. De band kondigde namelijk een bijzonder concert in Amsterdam aan.

En daar is luisteraar René waarschijnlijk erg blij mee! René is namelijk groot fan van de band en probeert daarom al een hele tijd een nummer van de band aan te vragen, maar waarom wordt 'ie nou niet gedraaid? Nou René, we krijgen elke week duizenden verzoekjes binnen, die we helaas niet allemaal kunnen draaien. Maar speciaal voor jou een eervolle vermelding én de videoclip van het door jou aangevraagde plaatje. De aanhouder wint!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een mop voorRob

Kelly stuurde een raadseltje in. En hoewel die voorrob was, hebben wij 'm tijdens De Staat van Stasse even aan Stefan laten horen. Dankzij de juiste uitspraak van de 'b' werd het mopje een groot succes, Kelly. Kijk zelf maar:

Ster advertentie
Ster advertentie